Élőszereplős és klasszikus szabaduló szobák

5 nagyszerű program

5 nagyszerű program hűvös őszi napokra

Megérkezett a nedves és hideg ősz. Átállítottuk az órát és nappalok is egyre rövidebbek, korán sötétedik. Ilyenkor nehezebben mozdulunk ki otthonról.

Íme, 5 program a tökéletes kikapcsolódáshoz:

Falmászás

Remek beltéri sportolási lehetőség, mely az átlagos testedzéstől merőben eltérő. Ennek ellenére a test szinte minden izmát megmozgatja. Aki még nem volt ilyenen, annak a profik megmutatják hogyan kell biztonságosan falat mászni és természetesen vannak kezdő pályák is. Azt persze le kell szögeznünk, hogy nem árt némi izomerővel rendelkezni, mert itt a TV néző izmokkal maximum a helyből távolba nézést gyakorolhatjuk. Néhány ezer forintból jól szórakozhatsz.

 

Bowling

Amikor a sport egy remek szórakozás is egyben. Előnye, hogy utcai ruhában lehet játszani és semmit nem kell vinned a barátokon kívül. Cipőt helyben tudsz bérelni, és választhatsz neked megfelelő méretű golyót is. Lehetsz te a sztár, aki minden bábut egy gurításból leüt, vagy a csapat bénája akin mindenki jót derül. Óránként 5 – 6 ezer forintért kipróbálhatod mennyire vagy lehengerlő. Mármint a bábuk között.

 

Állatos kávézó

Igazán egyedi élményben lehet részed, ha ellátogatsz egy olyan kávézóba, ahol macskák, kenguruk, hüllők és egyéb állatok vesznek körül. Miközben a kedvenc forró italodat kortyolgatod, simogathatod, nézegetheted, megfoghatod a hétköznapi vagy egzotikus állatokat. Kávéztál már kígyóval a nyakadban vagy cicával az öledben, esetleg egy gekkóval az asztalodon?

 

Gyógyfürdő

Budapesten számos fürdő közül válogathatunk, melyekben kellemes termálvízben áztathatjuk magunkat egy hideg napon. A szolgáltatások között a masszázsok, gőzkabinok, szaunák is megtalálhatók. Kitűnő páros program, viszont mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, ha ki szeretnénk próbálni az összes szolgáltatást. A belépő 2 főnek 10 – 12 ezer forint, viszont ha szeretnénk kényeztetni magunkat, akkor könnyen eltapsolhatunk 30 – 50 ezer forintot is.

 

Szabaduló szoba

Ezen a programon az agytekervényeidet kell keményen megdolgoztatnod, viszont garantált szórakozásban lesz részed. A játékvezetők, akik egy adott szerepbe bújva segítenek, vagy épp hátráltatnak, maximálisra növelik a játék élményét. Hozd el a párod, a barátaid és fejtsétek meg a feladványokat, találjátok meg a kulcsot a kijutáshoz. Fejenként 2500 – 3500 forintból eszméletlen kikapcsolódásban lesz részetek.

Most kipróbálhatod a szabadulós játékot a Logixity-ben!

Nézz körbe nálunk!

 

Képek: www.flicker.com